Torvegade 11, 6700 Esbjerg

Spiseriget Esbjerg

Vi elsker sandwich og kaffe

Esbjergs nye Café

I Esbjerg - med Esbjerg torv lige rundt om hjørnet, har vi netop åbnet endnu en café. Kender du allerede cafeen i Varde, vil du helt sikkert føle dig hjemme. Vi braser, steger og bager - og det kan duftes. Menuen er den samme med sandwich, brunch, tapas, salater og caféburgeren! Fokus er kvalitet og smagoplevelser - og derfor laver vi mange af ingredienserne selv. Og det kan smages!

Fredag dufter her af kamsteg og sprødt sværd - prøv vores kamstegssandwich (kun fredag) med surt, sprødt og sødt. Her er masser af muligheder for et sundt alternativ. Lækre salater, smoothies og friskpresset juice.

Er du kaffeelsker bliver du ikke skuffet. Vi elsker kaffe - og det kan du smage.

Bestil mad og book bord!

Ring 75 22 22 75

SEO
KOSMOPOL

Coffice på første sal

På 1. sal i caféen har kontorfællesskabet KOSMORAMA åbnet Esbjergs første Coffice, som kombinerer kontor og café. KOSMOPOL er et arbejdsområde dedikeret til dig. Uanset om du normalt arbejder hjemmefra, på vejen eller på et kontor, eller om du skal være vært for et møde eller netværksbegivenhed. Caféen i stueetagen er åben for alle og på 1. sal kan medlemmer komme og arbejde, slappe af og netværke i det stimulerende miljø.

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10.00 – 21.00
Køkkenet lukker kl. 20.00

Lørdag: 10.00 – 16.00
Køkkenet lukker kl. 15.30

Lukket søn- og helligdage